Ontdek de 5 meest inspirerende artikelen van wooninfluencers over keukens

Voor veel mensen vormt de keuken het hart van hun woning. De plek waar je samen kookt, kletst en eet. Even een rustpuntje in de dag om bij te komen en de dag te evalueren.

Hoe je jouw keuken inricht, zegt ook veel over jouw persoonlijke stijl en interieur voorkeuren. Ga je voor warme kleuren of juist strakke materialen zoals RVS? Heb je een voorliefde voor hout of kies je liever iets anders? Ook de binnenkant van je keuken is belangrijk. Je wilt je keuken organiseren en de plekken zo goed mogelijk benutten. Hieronder vind je de top 5 blogs over keukens van onze wooninfluencers. Je leest de volledige blogs op Wooninfluencers.nl, samen met nog veel meer inspiratie op het gebied van wonen.

1.   Kunst je in keuken

Wooninfluencer Anita heeft geen bovenkastjes maar plankjes met vintage vondsten in haar keuken. Je denkt er niet zo snel aan om je keuken te decoreren met kunst, maar na het lezen van haar blog klinkt het allemaal zo gek nog niet. Ook de badkamer is een onontdekt plekje voor kunst. Laat je verrassen door kunst: Kunst als blikvanger in je keuken of badkamer

Kunst in je keuken

2.   De ovale zwarte eetkamertafel

Deze super trendy look voor je keuken ontdekte Wooninfluencer Mieke. Ze schrijft in haar blog over de ovale eetkamertafel. Niet zomaar een ovale tafel, maar een zwarte! Lees haar blogs en bekijk de Instagram inspiratie die ze erbij heeft geplaatst zodat jij niet meer hoeft te zoeken!

ovale zwarte eetkamertafel

3.   Een nieuwe indeling voor je koelkast in 5 stappen

De koelkast is een essentieel onderdeel van de keuken en het is van groot belang dat deze goed georganiseerd is. Zo weet je precies wat vers is en wat als eerste op moet. Ook kan je beter je voedsel bewaren als je gebruikmaakt van handige vershoudbakjes. Met de prijzen van boodschappen tegenwoordig geen overbodige luxe. Wooninfluencer Fleur neemt je mee naar haar keuken en deelt samen met jou haar koelkast opnieuw in.

Nieuwe indeling koelkast

4.   Kleur in je keuken

Geef je keuken een vrolijke touch met kleur! Je hoeft niet meteen aan de slag te gaan met verf, je kunt bijvoorbeeld ook spelen met gekleurd licht om de sfeer te veranderen. Het hoeft ook niet per se fel gekleurd te zijn, je kunt ook kiezen voor een zwarte ovale eetkamertafel voor een stijlvolle uitstraling. Of voeg leuke groene plantjes toe voor een frisse en levendige sfeer in je keuken. Er zijn talloze creatieve manieren om kleur toe te voegen aan je keuken en zo een unieke en persoonlijke uitstraling te creëren! Lees dit kleurrijke blog op Wooninfluencers.nl

Kleur in je keuken

5.   Organiseren van je keuken

Hoe pas je home organising nou toe in je keuken? Wooninfluencer Stephanie geeft tips. Belangrijk is bijvoorbeeld om te kijken of je écht nog wel alles nodig hebt, less is more. Is die mega keukenmachine die je nooit gebruikt nog wel nodig, gezien het feit dat het de helft van je kastje in beslag neemt? Breng deze gerust naar de kringloop en geniet van de leegte die je ervoor terug krijgt.

Organiseer je keuken

Wil je meer wooninspiratie, ga dan snel naar Wooninfluencers.nl. Hier plaatsen wooninfluencers dagelijks nieuwe en bijzondere blogs, geschreven door gepassioneerde experts op het gebied van wonen. Deze authentieke teksten zijn 100% door mensen geschreven en bevatten een persoonlijke touch, waardoor je volop kunt genieten van unieke en inspirerende content!