betrouwbare slotenmaker vinden

Zo vind je een betrouwbare slotenmaker

De Consumentenbond waarschuwde er al meermaals voor: malafide slotenmakers. Er zijn namelijk heel wat slotenmakers die klanten onnodig hoge kosten in rekening brengen. In sommige gevallen komt hier zelfs nog intimidatie bij kijken, op het moment dat de klant de rekening niet kan of wil betalen. Natuurlijk wil je zelf niet in zo’n situatie terecht komen, maar hoe voorkom je dat

Betrouwbare vakman

Om de juiste slotenmaker in het grote aanbod te vinden, kun je een aantal dingen doen. Lange tijd adviseerde de Consumentenbond om voorzichtig te zijn met slotenmakerbedrijven die betaald adverteren via Google. Veel van deze bedrijven bleken namelijk niet betrouwbaar te zijn. Gelukkig heeft Google hiertegen inmiddels stappen ondernomen: in Nederland kun je niet meer betaald adverteren als slotenmaker. Hierdoor krijg je als klant een betrouwbaarder aanbod te zien. Wel blijft het bij een online zoektocht belangrijk om ook andere zaken te checken. Denk bijvoorbeeld aan het nalezen van klantervaringen. Daarnaast wordt aangeraden om vooraf altijd een duidelijke prijsindicatie te vragen. Wordt deze niet gegeven? Dan is het de moeite waard om nog even verder te kijken.

De beste in de buurt

Er zijn slotenmakers die landelijke dekking bieden, maar ook bedrijven die soms wel zijn aangesloten op een landelijk netwerk maar alleen lokaal werken. Dit laatste kan een voordeel zijn: bij een lokaal bedrijf zijn de lijntjes vaak kort, terwijl er vaak wel veel kennis in huis is. Kijk bijvoorbeeld naar slotenmaker Dongen, die over jarenlange ervaring beschikt. Deze ervaring wordt niet alleen ingezet bij een noodsituatie zoals een buitensluiting, maar ook om advies te kunnen geven op het gebied van veiligheid. Zo kan bijvoorbeeld het aanbrengen van kernbeslag, het schadevrij openbreken van een deur of het vervangen van versleten sloten op de juiste manier en voor een eerlijke prijs geregeld worden. En, nog een voordeel van een lokale aanbieder: er kan 24/7 noodhulp geboden worden. Dat maakt een slotenmaker in de buurt extra praktisch én veilig!

betrouwbare slotenmaker dongen