mobiel toilet nodig m/v?

Waar een mobiel toilet niet handig voor kan zijn? 

Wat is een mobiel toilet?

Een mobiel toilet van zelfbouwcontainer is een essentiële voorziening die van grote waarde kan zijn bij evenementen, bouwplaatsen, bedrijventerreinen of andere locaties waar sanitair niet of onvoldoende direct beschikbaar is. Het biedt een draagbare en handige oplossing voor mensen tijdelijke behoefte hebben aan een toilet. Een mobiel toilet is speciaal ontworpen om gemakkelijk te kunnen verplaatsen en te installeren op verschillende locaties. Het is uitgerust met essentiële faciliteiten, zoals een toilet, een spoelmechanisme en een wastafel. Het is een praktische oplossing die zorgt voor gemak gemoedsrust, zowel voor de organisatoren van evenementen als voor degenen die er gebruik van maken. 

Locatie van een mobiel toilet

De locatie van een mobiel toilet is een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het plannen en installeren ervan. Het is raadzaam om het toilet strategisch te plaatsen op een gemakkelijk bereikbare en goed zichtbare plek. Het moet dicht genoeg bij de belangrijkste activiteiten of evenementenlocaties zijn, zodat mensen er snel toegang toe hebben. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er een stabiele en veilige ondergrond is waarop de unit kan staan, om verzakking of ongemakken te voorkomen.

Fundering van het mobiele toilet

Bij het plaatsen van een mobiel toilet is een stevige fundering essentieel voor stabiliteit en veiligheid. De ondergrond moet waterpas en bij voorkeur verhard zijn om verzakking of modderige omstandigheden te voorkomen. Het gebruik van houten pallets of stenen onder het toilet kan helpen om een solide basis te creëren. Door ervoor te zorgen dat de fundering stevig en stabiel is, kunnen gebruikers zonder zorgen van het toilet gebruik maken en wordt de levensduur ervan verlengd. Twijfelt u over uw mogelijke fundering, neem dan contact met ons op! 

De plaatsing van een mobiel toilet

Bij het plaatsen van een mobiel toilet is de juiste locatie cruciaal voor zowel gebruiksgemak als hygiëne. Het toilet moet strategisch worden geplaatst op een goed zichtbare en gemakkelijk bereikbare plek. Een toilet van Zelfbouwcontainer is gemakkelijk te plaatsen met een heftruck of een kraan.

Is een mobiel toilet geschikt voor mij of mijn organisatie?
Mocht u twijfelen of een mobiel toilet mogelijk is voor u of uw organisatie, neem dan contact op met één van onze specialisten! Zij zullen u voorzien van gepast advies.

Onze mobiele toiletten

Onze mobiele toiletten zijn standaard 1,4 x 1,25 meter en beschikbaar in een gegalvaniseerde variant of een variant in een RAL-kleur, waarbij elke RAL-kleur op aanvraag beschikbaar is. De toiletten van Zelfbouwcontainer zijn voorzien van alle relevante certificaten die benodigd zijn voor gebruik in de bouw, industrie en andere bedrijfsactiviteiten. De unit bevat een effectieve corrosiebescherming, een kantelraam boven de deur, en wordt standaard geleverd met een 3/4 wateraansluiting en rioolbuizen met formaat NW 100. Er is zelfs een uitgebreide variant waar een toilet is gecombineerd met een douche unit. Deze unit heeft een afmeting van 2,1 bij 1,14 meter.

Meer informatie nodig?

Nieuwsgierig geworden? Zelfbouwcontainer heeft jarenlange ervaring met het mobiele toilet. Mocht u meer informatie willen, dan is dit zeker mogelijk. Neem dan contact op met één van onze specialisten en kijk samen naar het juiste mobiele toilet dat bij u of uw organisatie past.