mozaiektegels badkamer

Mozaïektegels voor elke soort badkamer

Tijd voor een nieuwe badkamer? Mozaïektegels maken de ruimte compleet! Daarmee creëer je een fraai accent en geef je de badkamer net dat beetje extra. Op zoek naar mozaïektegels voor jouw droombadkamer? Neem vooral een kijkje bij mozaïektegelwinkel.nl. Met keuze uit meer dan driehonderd soorten mozaïek vind je daar ongetwijfeld wat je zoekt. Kies bijvoorbeeld voor speelse hexagon tegels, strakke kitkat of klassieke glasmozaïek. Lees hieronder meer!

Van goud en zilver tot frisse pasteltinten

De tijd van simpele mozaïektegels in eenvoudige basiskleuren is allang voorbij. Mozaïek is tegenwoordig namelijk in allerlei kleuren te verkrijgen. Als jij van hotel-chic houdt, zijn mozaïektegels met een gouden, zilveren of marmeren coating wellicht wat voor jou. Wil je jouw badkamer juist een romantisch interieur geven? Dan zijn frisse pasteltinten ook een goede keuze, zoals babyblauw, mintgroen en lichtroze. En wie juist een wat simpelere mozaïektegel in de badkamer wil, kan uiteraard ook voor een unikleur kiezen.

Voorbeeld mozaiektegels in een inloopdouche

Van speels hexagon tot strakke kitkat

Je hebt niet alleen ruime keuze in de kleur van mozaïektegels voor de badkamer, maar ook in vorm! Bij Mozaïektegelwinkel vind je uiteraard alle standaardvormen, zoals vierkant, rond en rechthoek. Maar wat dacht je van speelse hexagon mozaïektegels? Of de trendy kitkat mozaïek, die qua vorm veel wegheeft van de populaire chocoladereep? Daarnaast vind je in de Paris-collectie mozaïek met heel opvallende vormen, zoals een lantaarn, octagon en kubus.

Mozaïektegels in de badkamer onderhouden

Als je de mozaïektegels voor jouw droombadkamer hebt gevonden, wil je ze natuurlijk zo mooi mogelijk houden. Het is daarom belangrijk dat je mozaïektegels badkamer goed schoonmaakt. Daarbij is van belang dat je vooral natuurlijke producten gebruikt, zoals schoonmaakazijn of groene zeep. Zuurhoudende en agressieve reinigingsmiddelen kun je beter vermijden, want deze kunnen de voegen aantasten en onherstelbaar beschadigen. Tot slot is het belangrijk dat je mozaïektegels in de badkamer goed droog maakt na het douchen!