nieuwbouw bedrijfspand

Met een nieuw ontwerp voor je bedrijfspand komt ook je nieuwbouw snel dichterbij

Als je een nieuwbouwpand wil laten bouwen, dan heb je natuurlijk allerlei eisen en wensen. En je kunt vast zelf een leuke tekening maken, bijvoorbeeld op ruitjespapier, waarin die naar voren komen. Of wellicht heb je een vriend of kennis die goed kan tekenen. Maar een volledig ontwerp voor een bedrijfspand dat ook echt een goede basis is om te starten met de daadwerkelijke bouw, dat is nogal eens iets anders. Met The Citadel Company huur je expertise in van een architect die je dromen volledig in een prachtig en ook in de praktijk te realiseren ontwerp omzet.

Stijlvol ontwerpen

Eén van de eerste vragen die je van je architect zult krijgen betreft de stijl die je voor ogen hebt. Wil je een modern en strak ontwerp bedrijfspand? Of wens je iets in landelijke stijl? Moet het geheel vooral zakelijk ogen of mag hij behoorlijk losgaan in een creatieve uitspatting? Reken maar dat hij ook naar de omgeving kijkt om te beoordelen in hoeverre de door jouw gewenste stijl daarbij past en aansluit. En in bepaalde omgevingen zal de welstandscommissie er vast ook nog iets over willen zeggen. Je kunt nu vast niet wachten tot je pand straks in werkelijkheid voor je zal verschijnen.

nieuwbouw bedrijfspand

Voorbeeldprojecten van een architect

Het kan natuurlijk ook zomaar zo zijn dat je juist nog niet echt een beeld hebt van wat je wilt. Geen probleem. Architecten van The Citadel Company brengen je eisen en wensen in beeld door je veel vragen te stellen. Zij denken ook altijd aan zaken die je zelf zou kunnen vergeten. En natuurlijk hebben ze door hun jarenlange ervaring veel voorbeeldprojecten. Daarnaast gaat er met het doorbladeren van hun inspiratieboek ook een wereld aan mogelijkheden voor je open. De kans is groot dat je op ideeën komt waar je eerder nog helemaal niet aan heeft gedacht.

De juiste uitstraling

Zeker als je veel klanten in je nieuwe pand gaat verwachten, moet je kantoor, fabriek of ander bedrijfspand natuurlijk ook de perfecte uitstraling hebben. De look van je pand moet passen bij wie je bent als bedrijf en als ondernemer. Het gaat dus om herkenbaarheid. Daarnaast mag je laten zien dat je geld uitgeeft aan de werkplek van je personeel en de ruimte waar je bezoek ontvangt. Dat kan allemaal al meegenomen worden in het eerste ontwerp bedrijfspand dat straks voor je neus ligt. Ben je al nieuwsgierig?