Populieren multiplex 9mm afmontage

Werk je interieur af met stevig populieren multiplex 9mm

Wat is populieren multiplex 9mm?

In heel wat interieur vind je tegenwoordig populieren multiplex 9mm terug. Populieren multiplex is een prachtig plaatmateriaal dat, zoals de naam al doet vermoeden, uit het hout van populierenbomen vervaardigd wordt. Het materiaal bestaat uit een oneven aantal lagen houtfineer die kruislings met elkaar verlijmd zijn. Populieren multiplex 9mm heeft verder een witte of een zeer lichte kleur. De houtnerf is altijd zich zichtbaar en wordt met de langste zijde van de plaat mee gezaagd. Op deze manier krijgt de populieren multiplex een unieke uitstraling die in alle woonstijlen verwerkt kan worden.

De kenmerken en eigenschappen van populieren multiplex

Populieren multiplex 9mm kenmerkt zich door de rustgevende kleur, het lage gewicht, het stralend oppervlak en de zeer sterke structuur. De zichtbare zijde van de platen is mooi glad. Er zijn geen voegen of noesten zichtbaar en het oppervlak is vlak afgewerkt. Dit betekent dat je het materiaal zeer eenvoudig kan bewerken. De achterzijde van de populieren multiplex 9mm kunnen wel kwasten bevatten. Deze zijde wordt niet getoond en de uitstraling is dan ook niet belangrijk.

Populieren multiplex 9mm afmontage

Populieren multiplex koop je best bij een specialist zoals Green Basic

Als je op zoek bent naar populieren multiplex van een uitstekende kwaliteit, dan kan Green Basic je zeker verder helpen. Green Basic is namelijk een expert in plaatmaterialen en dit bedrijf beschikt dan ook over een ruim assortiment aan hoogwaardig multiplex. Ze bieden zowel platen met standaard afmetingen als multiplex op maat aan. Green Basic richt zich voornamelijk op technische bedrijven, scholen en hobbyisten. Naast houten plaatmaterialen beschikken ze verder ook over verschillende soorten gereedschap, machines en diverse knutselbenodigdheden.

De verschillende mogelijk van Green Basic

Bij Green Basic kan je niet alleen voor populieren multiplex terecht. Ze beschikken namelijk ook over berken multiplex en waterdicht multiplex. Berkenhout is een veel stevigere houtsoort dan populierenhout en de platen zijn dan ook beduidend harder. Verder heeft een berken multiplexplaat een iets robuustere uitstraling en is het in verschillende diktes verkrijgbaar. Het watervast multiplex is dan weer gericht op buitentoepassingen. Aangezien de waterdichte platen goed tegen vocht bestand zijn, zie je ze ook vaak in badkamers terugkomen. De watervaste plaatmaterialen worden uit Okoumé hout vervaardigd. Dit duurzaam Afrikaans hout is slijtvast en valt op vanwege zijn unieke rood/rose kleur.