shutters badkamer

Shutters in de badkamer: extra dimensie aan de lichtinval

Veel mensen vinden het prettig om de nodige privacy in huis te hebben. Met shutters voor uw badkamerraam, voor de ramen van uw woonkamer of voor uw dakramen stelt u zelf handmatig de lichtinval naar wens af. Ook geniet u van sfeervolle effecten in uw leefruimte. U laat de zonnestralen of het licht namelijk op een subtiele manier binnenvallen op de momenten dat u dat wenst. Overweegt u om shutters aan te schaffen, lees hier dan meer over de verschillende soorten verstelbare lamellen.

Een wellnessgevoel met binnenluiken voor de badkamer

Tegenwoordig wordt binnenshuis vaak gekozen voor houten shutters met een natuurlijke, luxe uitstraling. Als u shutters in de badkamer wil plaatsen, dan is hout uiteraard geen goed idee. Gelukkig zijn er ook stijlvolle P-wood shutters verkrijgbaar, die een mooie houtlook hebben. Deze jaloezieën zijn gemaakt van poly-wood kunststof en zijn goed bestand tegen vocht. De verstelbare lamellen zorgen voor een exclusieve sfeer en geven uw badkamer de uitstraling van een wellnessruimte. Ook als uw badkamerraam een bijzondere vorm heeft, dan zijn shutters op maat altijd mogelijk.

shutters badkamer

Shutters in de slaapkamer bieden veel voordelen

Voor de slaapkamer zijn houten of pvc shutters een uitstekende keuze, omdat u met de lamellen het licht volledig kunt blokkeren. Zo geniet u van een ongestoorde nachtrust. Ook uw privacy is volledig gegarandeerd, als de luiken in gesloten toestand zijn. Doordat uw shutters in de slaapkamer een isolatielaag vormen, kunt u bovendien besparen op uw energiekosten. Shutters kunnen gelakt of gebeitst geleverd worden, zodat ze een prachtige aanwinst zijn voor de sfeer in uw slaapkamer en ook nog eens de waarde van uw huis verhogen.

Alle soorten shutters buiten en binnen

Shutters voor de badkamer, woonkamer of slaapkamer zijn meestal shutters die aan de binnenzijde van uw raam geplaatst worden en die een mooie raamdecoratie vormen. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor shutters voor buiten, voor de veranda of buitenzijde van uw woning. Een van de bedrijven die al jarenlang ervaring heeft in het leveren en monteren van verstelbare lamellen is Shutter Stunter. U heeft de keuze uit doe-het-zelfpakketten van shutters op maat, die u zelf plaatst, en uit shutters die door de monteur geïnstalleerd worden. De houten en kunststof luiken van dit bedrijf voldoen aan de laatste milieuregels en worden gratis ingemeten. In de showroom in Urk kunt u de shuttermodellen met eigen ogen zien.