Scandinavische kledingkast: ware eye-catchers

Scandinavische kledingkast: ware eye-catchers

Scandinavische meubels kenmerken zich door gebruik van hout, lichte en zachte kleuren, strakke moderne lijnen en de eenvoud die deze stijl zo geliefd maakt onder vele. Geen tierelantijntjes op jouw Scandinavische kledingkast of wandkast! Hout, hout en nog eens hout, Scandinavisch interieur bestaat voornamelijk uit hout. Dit geeft een gezellige en warme uitstraling.

Als je niet goed weet waar je moet beginnen met zoeken, kijk dan eens bij de meubelmerken Tenzo of Germania. Zij hebben diverse collecties bestaande uit Scandinavische meubels. Hier vind je vast en zeker je Scandinavische kledingkast of kast voor in de woonkamer.

Ook vanuit Denemarken worden veel vintage kasten geïmporteerd. Die zijn verfijnder, vanuit de Scandinavische traditie. Over het algemeen vinden wij Nederlanders dat een mooie stijl. Vergeet ook niet dat IKEA Scandinavisch is. Veel meubels van IKEA hebben ook een knipoog naar de jaren 50, 60 en 70.

Er zijn natuurlijk ook design witte kasten met een moderne ondertoon, die perfect zijn voor een Pure Minimalism uitstraling! Geef je interieur een extra dimensie met de juiste Scandinavische kasten. 

Scandinavische Kledingkast

 

Genoeg kasten zorgen voor een opgeruimd huis en rust in een interieur. Of misschien ben je op zoek naar een mooie om je dierbaarste stukken in tentoon te stellen. 

De 3-deurs kast Lynn heeft over de gehele breedte roedes en meerdere legplanken. De greeploze deuren maken het geheel nog strakker en modern. De combinatie met de natuurlijke kleur van het beukenhout en de eigentijdse vormgeving maken de 3-deurs kast Lynn helemaal van het nu. Strak maar toch geen koude uitstraling.

Monteren is eenvoudig en kan je gemakkelijk zelf doen. Heb je geen zin of tijd om de montage zelf te doen? Wij kunnen de montage voor je regelen. 

Kast woonkamer Scandinavisch

De juiste keuze maken is van essentieel belang als je wilt dat jouw inrichting er piekfijn in orde uitziet. Scandinavische kasten die niet enkel mooi ogen, maar ook duurzaam zijn en op functioneel vlak aan de verwachtingen voldoen.  Zelfs als je de Scandinavische woonstijl hebt gekozen, is er nog altijd heel wat onderzoek en een gevoel voor stijl voor nodig om de beste Scandinavische kasten te vinden.

 
Inbouwkast op maat nodig? De Scandinavische inbouwkast is op maat gemaakt, waardoor deze aansluit bij het plafond en de wanden. De kast brengt daarmee rust in het interieur. 

Scandinavische kledingkast

Een kledingkast voor in de babykamer. Wil je een kledingkast kopen voor de babykamer? Dan weet je zeker dat alle spulletjes altijd netjes zijn opgeruimd! Een kast is perfect voor het netjes opbergen van babykleding, beddengoed, speelgoed en ander spullen. De ideale kast heeft een hang- en een leggedeelte. De eerste paar maanden is de kleding van jouw kindje nog klein, waardoor je nog weinig gebruik zult maken van de hangroede.

De kasten zijn te gebruiken in de babykamer, maar later ook in de kinderkamer. Zo kun je deze extra lang gebruiken! 

Tip: combineer de kast in dezelfde stijl als de commode en het ledikant. Zo creëer je een geheel! De Scandinavische kasten zijn stijlvol en een opvallende verschijning in de babykamer.